Strategisk udfordring blev min opsigelse...

….Overspringshandlinger, mig?

Mind map eksempel

Mind map eksempel

Kender i det, man har en masse urgent praktiske ting, der skal nåes!!!!… Meeeeen så var der jo også lige en oprydning, opvask, den der nullermand i hjørnet og en plante der trængte til vand osv…. ha ha. Jeg tror der er mange der kan nikke genkendende til overspringshandlingsland.

Jeg tror, hvis man kunne få karakterer for overspringshandlinger så ville jeg score top karakterer. I virkeligheden burde jeg være i fuld gang med at skrive ansøgninger og jeg har da også ringet til et par stykker i mit netværk og fået sendt nogle Cv´er afsted. Jeg er på en måde gået lidt i tænkeboks.

Der er rigtig mange af mine veninder der har ytret at jeg jo bare skal lave personlig træning igen og det gør jeg naturligvis også, i form af undervisning hos YO Studio, mine løbeture med adidas og et par få kunder jeg har opstart på lige rundt om hjørnet.

I virkeligheden er jeg nok nået til et punkt i mit liv, hvor jeg lige er stoppet op og mærker efter hvad der føles rigtigt. Og en god ide er at lave et MindMap

MindMapping er et godt værktøj til at danne sig et overblik, jeg kan godt lide det her meget forenklede eksempel.

Mind Map forenklet

Mind Map forenklet

For mig handler det om at få styr på et tankemylder og se det hele lidt ovenfra. Det er absolut ikke den eneste måde at danne sig et overblik, der er ligeså mange, der kan det samme, ved at skrive en lang liste, men personligt foretrækker jeg denne model.

Hvis jeg forestiller mig selv inde i den første cirkel, så er der nogen essentielle ting der skal indfries, som betale husleje, have råd til mad etc. så i første omgang er der en gren jeg kan afsøge her.

– så hvor lidt skal jeg bruge om måneden?

– kan jeg og vil jeg ændre min boligsituation?

– kan jeg leje ud og bo lidt hos en veninde?

Derefter er det store spørgsmål. Hvad jeg har lyst til at lave? Og der kan være mange muligheder, som hver i sær har sin egen gren og den har måske en anden gren etc. Hvad vil det evt. kræve af mig, af tid til at opnå de forskellige muligheder og jeg behøver ikke gå efter alle bolde (grene) det giver mig bare et overblik over mine muligheder.

Hvis du selv befinder dig et sted hvor du har behov for at træffe en svær beslutning eller overvejer at afsøge nye områder eller noget helt tredje så kan du meget vel bruge dette værktøj.

Jeg er selv i fuld gang 😉 og det gør mine overspringshandlinger lidt mindre, fordi det er lidt sjovere, at tage hånd om en alvorlig situation, på den her måde.

//JoannaScharlett//

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Strategisk udfordring blev min opsigelse...