....Overspringshandlinger, mig?

Vegetarisk verdenskøkken

Veve Bistro

Veve Bistro

For ca. 1 måned siden åbnede Michelin restauranten Kiin Kiin, endnu en ny restaurant, nemlig VeVe Bistro på Nørrebro, det er en lillesøster til gourmet restauranten VeVe på Østerbro. Det er stadig det grønne vegetariske køkken der er i fokus, men prisen er en helt anden snak.

Indretning Veve Bistro

Indretning Veve Bistro

Det er muligt at få en middag for 125 kr. restauranten er lille og hyggelig, maden er virkelig lækker og det er muligt at få både gluten,- og laktose fri. Henrik Yde blev anmelderrost af både Berlingske, Børsen og Politiken m.f. da Gourmetrestauranten VeVe på Damfærgevej åbnede. Og selvom lillesøsteren er en bistro, er der stadig kælet for detaljerne og jeg har allerede lagt vejen forbi to gange.

Vegetarisk på Fælledvej

Vegetarisk på Fælledvej

Der er en masse skøn inspiration og der er en masse kulinariske oplevelser, som jeg ikke selv havde fundet på at sammensætte og kokkerere selv.

Jeg skal uden tvivl tilbage og smage flere af retterne, da kokken kan lave flere options på det glutenfri og jeg er vild med grøntsager, man bliver rigeligt mæt af en enkelt hovedret og jeg syntes på ingen måde der mangler kød, herfra er der 8 ud af 10 grønne hjerter.

//JoannaScharlett//

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

....Overspringshandlinger, mig?