Tak for denne gang

Nye jubilæums sko

I går skrev jeg om mit farvel til AR Copenhagen og hertil morgen var jeg så heldig at være med til deres 5 års Jubilæum på Boost. Til dem af jer der ikke kender adidas Boost skoen, så for i lige en forklaring. I 2013 debuterede adidas med det revolutionerende teknologiske fremskridt  – Boost, som er materialet, der er i sålen. Skum-sålen er bygget op af små Energy kapsler, som udløser energi så snart man lander på jorden.

Boost sål

Kanye West prøvede sko´en samme år og jeg tror de fleste kender Yeezy, som blev vanvittig populær og umulig at opstøve i butikkerne og blev solgt til store summer.

adidas Yeezy

Jubilæums skoene lander snart i butikkerne, så hold øje her.

Siden mine Footlocker dage i 1999, har jeg været Sneaker´s fan og med mine mange år som Coach for AR – er min samling da også præget deraf, dog bruger jeg aldrig mine Ultra Boost til løb, selvom man godt kan. I mit nye job er der heldigvis stadig rig mulighed for at bruge Sneakers og det er jeg dybt taknemmelig for, da det efterhånden er en ret stor del af min stil og her kommer mine Ultra Boost i flittigt brug.

Hvis du vil vide hvilke sko jeg foretrækker til løb, så følg med på bloggen, hvor jeg vil komme med mine anbefalinger til både interval og almindelige løbeture.

XX

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tak for denne gang