Jeg har en aktiv livsstil og kan godt lide at inspirere andre til at træne, men det handler om at finde noget der er sjovt for dig og så er det i bund og grund lige meget hvad du dyrker og om det er noget du gør sammen med andre eller for dig selv. Det handler om at opnå en bedre livskvalitet og holde kroppen igang.

Træning kan i min optik ikke stå alene, det mentale, følelsesmæssige og det sociale liv, skal følge med og være i balance. Alt i livet handler om valg, så det er op til dig at træffe de rigtige beslutninger og det kommer tit an på hvor man er i sit liv.

Jeg har været personlig træner og coach, men er stoppet fordi jeg kunne mærke det ikke gjorde mig glad længere. Forinden mine 4 år som træner, arbejdede jeg i modebranchen, det hele gik op i en højere enhed dengang men i dag er jeg igang med at finde mig selv igen og er på vej til et helt almindeligt job, hvor bloggen kan handle om det jeg gjorde engang, nemlig trænede fordi jeg kunne lide det og ikke fordi det forventes at jeg skulle se ud eller kunne noget for at leve op til en rolle.

Hvis det giver mening og du kan relaterer til det jeg skriver så følg med og lad dig inspirerer.

XX