Scooter stottert bij optrekken

Geplaatst op: 15.05.2018

En er is geen howto van hoe de carburateur te vervangen. Ik laat me scooter steeds ff warmdraaien stationair paar minuten.

Hij startte meteen perfect met de elektrische start, wat hij met de oude CDI niet deed, het lag dus gewoon aan de CDI en niet zoals ik vermoedde aan de bendix. Start date 31 October Oorspronkelijk geplaatst door Yalmar Bekijk bericht.

Last edited by Booster-Spirit ; , Originally posted by 51 area Is dat niet een beetje klein?

Als het lowbudget moet, scooter stottert bij optrekken, had ik op ze minst de keeringen vervangen en een nieuwe blok pakking gemonteerd? Cylinder moet afgesloten zitten ,dat mag geen lucht blazen als je kickt!. Soortgelijke discussies rover fun stottert enorm en wil niet op toeren komen scooter stottert bij optrekken helpt ook niet By peterjankuiper in forum Algemene Vragen.

Maar bedenk wel dat als je een grotere carb monteert dat de afstelling van de scoot ook weer aangepast moet worden. Soortgelijke discussies rover fun stottert enorm en wil niet op toeren komen remmenreiniger helpt ook niet By peterjankuiper in forum Algemene Vragen.

Over zou ik persoonlijk de sproeier na kijken als eerste..

En daarna is dat geluid weg. Scooter start moeilijk En loopt op hoge toeren.. Oorspronkelijk geplaatst door vinceherwig Bekijk bericht. En als ik dan verder ga met de luchtschroef zoek ik het hoogste rmp op.

Originally posted by 51 area Is dat niet een beetje klein?

Add Thread to del. Een 70cc uitlaat kan op een 50cc. Oorspronkelijk geplaatst door Booster-Spirit Bekijk bericht. Oorspronkelijk geplaatst door Booster-Spirit Bekijk bericht. Oorspronkelijk geplaatst door Booster-Spirit Bekijk bericht.

Scooter stottert bij volgas [Video]

En standaard zit op de Neo's een 12mm Dell'Orto of van het merk Gurtner. Wat doe ik verkeerd?? Ik ga dus zometeen een 94 erin proppen.

Hij staat nu wel goed afgesteld maar hij start nu heel moeilijk. Ik had een dr70 met 17,5 en een flink doorboorde luchfilter met sproeier Crew Wachtwoord vergeten Adverteren Privacy. Hij staat nu wel goed afgesteld maar hij start nu heel moeilijk.

Ik had een dr70 met 17,5 en een flink doorboorde luchfilter met sproeier Crew Wachtwoord vergeten Adverteren Privacy, scooter stottert bij optrekken.

Garageforum

Laatst gewijzigd door Rabbiter-Neos; 20 september om Het ligt er aan wat voor 70cc uitlaat het is van Malossi. Dit valt zeker dan niet op? Het is nu Offtopic welke warmtegraad bougie heb jij?

Ik heb nu ook m'n dr70 met Succes en ik hoor graag hoe het af loopt. Hoe kan je dat zien of die goed is afgesteld?. Ik heb nu ook m'n dr70 met Succes en ik hoor graag hoe het af loopt. De scooter start perfect op de kickstarter, dan doet het er echt niet aan toe of je er een 50cc of een 70cc eronder hebt hangen.

De scooter start perfect op de kickstarter, dan doet het er echt niet aan toe of je er een 50cc of een 70cc eronder hebt hangen. Soortgelijke discussies rover fun stottert enorm en wil niet op toeren van een foto een tekening maken app remmenreiniger helpt scooter stottert bij optrekken niet By peterjankuiper in forum Algemene Vragen?

Dan opeens houdt het stotteren op en rijdt ie 'normaal', scooter stottert bij optrekken. Ik heb nu ook m'n dr70 met Succes en ik hoor graag hoe het af loopt.

Oorspronkelijk geplaatst door Yalmar Bekijk bericht. Kan iemand mij aanraden welke ik dan er het best in kan zetten?? Scooter stottert bij volgas [Video].

Ik ga morgen de rolletjes en de snaar vervangen, volgens mij zit ik met de hoofdsproeier al goed, volgens mij zit ik met de hoofdsproeier al goed. Scooter start moeilijk En loopt op hoge toeren. En rijdt de scoot gelijk weg met scooter stottert bij optrekken gas als je hem start.

En rijdt de scoot gelijk weg met half gas als je hem start.

NUTTIG? MAAK REPOST!

Rating:5

Nieuw nieuws