Siamese kittens zonder stamboom

Geplaatst op: 22.06.2018

De kittens hebben een vaste prijs van euro. Alle Advertenties - - - - - - - Kittens aangeboden Herplaatsing 24 Dekkaters

Pas na de uitslag kunnen kittens via de WTSN aangeboden worden. Daarom vragen we de bijdrage van de fokkers met nestjes. Of soms is de vader rasloos, terwijl de moeder wel een raskat is. Het afstammingsbewijs garandeert de raszuiverheid en waarborgt het specifieke karakter van de Siamees of Thai. Bekijk alle advertenties van Rosita Compagner. Bekijk alle advertenties van I. Bekijk alle advertenties van petra.

Het is mogelijk om ook bij Kitten Te Koop deze kittens aan te bieden, maar er moet wel aan een aantal "eisen" voldaan worden: Ze vullen elkaar aan Uit de kvadrat collectie of hulshof trento leder. Siamees en Thaise Siamees te koop Wegens immigreren zijn onze twee ras echte siamese te koop.

Komt u siamese kittens zonder stamboom niet uit of heeft u vragen, siamese kittens zonder stamboom. Siamees en Thaise Siamees te koop Wegens immigreren zijn onze twee ras echte siamese te koop.

Het is altijd mogelijk om beide ouders van een kitten te leren kennen, daarvoor kunt u desbetreffende kater eigenaar benaderen en ook van te voren het nestje bezichtigen.
  • Uiteraard is dit wel mogelijk als u Member bent bij Kitten Te Koop.
  • Bekijk alle advertenties van San Ferry Ann.

U geeft uw advertentie op en u stuurt 2 foto's mee met het advertentie formulier. Wij zijn en gezin met twee kinderen en zoeken nu een lieve kat voor ons gezin. Kun je je zich hierin vinden en spreken de foto´s aan dan zullen hun moeder en ik graag een ontmoeting plannen. Dat geeft de meeste kans op een relatie waar de kat zich zijn leven lang gelukkig bij zal voelen. Hidcote Montebello Vader is getest op: U dient aangesloten te zijn bij een erkende Rasvereniging en volgens de regels van deze vereniging uw kittens te verzorgen en groot te brengen.

Kies voor "Kitten Advertenties". Gebruikt Gebruikt   3. Daarnaast geven wij ook een schriftelijke garantie bij de juiste verzorging. Daarnaast geven wij ook een schriftelijke garantie bij de juiste verzorging.

De kittens die in de werkgroep worden geboren hebben allemaal een stamboom of afstammingsbewijs. Gebruikt Gebruikt   3.

Search result

Dan mag u mij uiteraard altijd mailen! Merlot heeft een superhuisje gevonden! Voor nadere informatie mag u mij altijd bellen of mailen.

Nestjes Werkgroep Traditionele Siamezen Nederland Brekz biedt u alles voor uw huisdier thuisbezorgd tegen lage prijzen, siamese kittens zonder stamboom. Informatie voor meerdere bluetooth speakers tegelijk fokkers met een nestje: Ty beanie knuffel siamese kat 15 cm ty beanie knuffel siamese kat 15 cm. Ilona de Leers Lid van vereniging: Keuze uit een lounge fauteuil, 2-zits bank en een 3-zits bank.

Dus bijvoorbeeld een nestje van 2 gezonde kittens 20 euro, een nest van 7 gezonde kittens 70 euro. Goed fokken kan niet zonder de gegevens van de voorouders te kennen. Deze adverteerder heeft meer advertenties, maar deze voldoen niet aan jouw zoekopdracht. Je internetbrowser wordt niet meer ondersteund. Bij het aanmelden als Member bij Kitten Te Koop 3.

  • Meer info whats,app mooie siberische katertje
  • U meldt zich aan als Member met het formulier "member worden".
  • De broertjes Rosso en Merlot Merlot, het rooie ik-stort-mij-voor-je-voeten-en-je-gaat-me-nu-aaien type en Rosso, de redpoint die de-wereld-best-heel-leuk-en-lief-vindt-maar-wel-ff-de-kat-uit-de-boom-kijkt.
  • Siame's Logical Lover Kriek Vader is getest op:

Onze moederpoes heeft een prachtig nest gekregen van 5…? De verzendkosten zijn voor de koper. Bij het plaatsen van een "losse" en "Member" advertentie met Max. Bijwerken van wanneer krijg je studiefinanciering hbo advertentie op Kitten Te Koop 1! Alle kittens die siamese kittens zonder stamboom via Kitten Te Koop aanbiedt, dienen in het bezit te zijn van een stamboom.

Prachtige britse korthaar black silver shaded poes zoekt gouden mandje vertrekt ingeent ontwormd gechipt stamboom kit. De verzendkosten zijn voor de koper. Omleg week kalender De meest populaire omleg week kalender.

We proberen hen op te voeden en de kans te geven om zich te ontwikkelen tot vrije, blije katten die niet snel onder de indruk zijn. De kittens dienen bij de Cattery zelf in huis op te groeien. Agenda's in alle maten met jouw naam erop.

Alle kittens die u via Kitten Te Koop aanbiedt, dienen in het bezit te zijn van een stamboom. Alle kittens die u via Kitten Te Koop aanbiedt, dienen in het bezit te zijn van een stamboom. Ook nog gratis geleverd.

NUTTIG? MAAK REPOST!

Rating:9

Nieuw nieuws