Winkels van oldenbarneveltstraat rotterdam

Geplaatst op: 27.11.2018

Vind last-minute bijzondere, soms verborgen hotspots of maak plannen voor een dagje stad. In de collectie mode van Objet Trouvé zie je de elegantie van Parijs en schoonheid van het Scandinavische modebeeld terug.

Aan de linkerzijde vind je de winkel van DorienDavid met trouw-, feest- en galakleding. Als je de Beurstraverse weer met de trap verlaat zie je het bekende en chique warenhuis De Bijenkorf aan je rechterzijde. Log in , upload je foto en verras bezoekers van LeukeTip! Voor het openbaar vervoer in Rotterdam heb je een OV-Chipkaart nodig. Trendy en exclusief winkelen De Van Oldenbarneveltstraat is weliswaar niet zo bekend als andere winkelstraten in Rotterdam, maar is de winkels in de Van Oldenbarneveltstraat zijn zeker de moeite waard.

De Meent Rotterdam vol met nieuwe trendy modewinkels De Meent is een zijstraat van de Coolsingel en is de culturele straat van Rotterdam, waar je niet de bekende winkelketens zult aantreffen, maar juist leuke kleinere zaakjes.

Winkels van oldenbarneveltstraat rotterdam 30 leukste winkels voor een dagje shoppen in Rotterdam Rotterdam is een unieke mix van stoer, trendy, chique en hip en dat zie je ook terug bij een dagje shoppen in het centrum van deze stad. Voor een zelfgemaakte culinaire lunch of diner moet je zijn bij Mangiare.

De 30 leukste winkels voor een dagje shoppen in Rotterdam Rotterdam is een unieke mix goedkoop vliegen naar spanje met hotel stoer, winkels van oldenbarneveltstraat rotterdam, chique en hip en dat zie je ook terug bij een dagje shoppen in het centrum van deze stad, trendy.

Voor een zelfgemaakte culinaire lunch of diner moet je zijn bij Mangiare. De 30 leukste winkels voor een dagje shoppen in Rotterdam Rotterdam is een unieke mix van stoer, chique en hip en dat zie je ook terug bij een dagje shoppen in het centrum van deze stad, trendy.

Voor je het weet ontdek je de allerleukste plekken van de stad met je eigen stadsgids. Als je toe bent aan een pauze, geniet je van het uitzicht en de stadsgeluiden bij Staal Boulevardcafé Beursplein

Aankomend evenement

Je kunt de Van Oldenbarneveltstraat gemakkelijk bereiken door te lopen vanaf het Centraal Station. Openbaar vervoer naar de Van Oldenbarneveltstraat Rotterdam Je kunt de Van Oldenbarneveltstraat gemakkelijk bereiken door te lopen vanaf het Centraal Station.

Kom dus vroeg, doordeweeks of met het openbaar vervoer. De klassieke winkel van Oger Kruiskade is het beste adres in Rotterdam voor Italiaanse zakelijke herenkostuums, overhemden en stropdassen. Maak je eigen gids. Aan het einde van de Van Oldenbarneveltstraat op de hoek met de Mauritsweg vind je lunch- en wijnbar Nostra voor een high tea en high wining en de intieme wijnbar L'Ouest , waar je ook heerlijk kunt lunchen of dineren.

  • Maak deel uit van onze community van locals en ontdekkers en help iedereen aan een onvergetelijk dagje stad.
  • De Beurstraverse ook wel Koopgoot genoemd loopt onder Rotterdams' duurste straat de Coolsingel door.

Je kunt de Van Oldenbarneveltstraat gemakkelijk bereiken door te lopen vanaf het Centraal Station. Je kunt de Van Oldenbarneveltstraat gemakkelijk bereiken door te lopen vanaf het Centraal Station? SK Edelsmid heeft sieraden met een strak, maar sierlijk ontwerp. Je kunt de Van Oldenbarneveltstraat gemakkelijk bereiken door te lopen vanaf het Centraal Station. Op de Aert van Nessstraat loop je naar binnen bij Farfalla Aert van Nesstraat 54 voor damesmode en sieraden van het merk Buddha to Buddha, winkels van oldenbarneveltstraat rotterdam.

Ontdek unieke plekjes om te overnachten

Inspireer anderen door jouw leukste tips en foto's te delen. Vervolg de winkelroute en sla voorbij vlak voor de Coffee Company Rotterdam Meent rechts af de Pannekoekstraat in. De Van Oldenbarneveltstraat is weliswaar niet zo bekend als andere winkelstraten in Rotterdam, maar is de winkels in de Van Oldenbarneveltstraat zijn zeker de moeite waard.

Heerlijk met een kop koffie, geniet je van het uitzicht en de stadsgeluiden bij Staal Boulevardcaf Beursplein Ben winkels van oldenbarneveltstraat rotterdam meer op zoek naar exclusieve of trendy winkels dan zijn de Meent. Als je op zoek bent naar een cadeauwinkel mag je KKEC niet missen.

De Beurstraverse ook wel Koopgoot genoemd loopt onder Rotterdams' duurste straat de Coolsingel door. Heerlijk met een kop koffie, leuke winkeltjes. Heerlijk met een kop koffie, winkels van oldenbarneveltstraat rotterdam, thee of warme chocolademelk.

Winkels & Horeca

We vertellen je graag hoe je met je eigen gids op pad gaat in de stad. Wandel over het Beursplein links van de Koopgoot dat gedomineerd wordt door het enorme groen gekleurde World Trade Center. Exclusieve winkels in de Van Oldenbarneveltstraat Vanaf de Oude Binnenweg loop je naar links bij juwelier Brunott Oude Binnenweg 45 de Karel Doormanstraat in Na meter maak je kort uitstapje naar de Van Oldenbarneveltstraat aan de linkerkant.

De Van Oldenbarneveltstraat is weliswaar niet zo bekend als andere winkelstraten in Rotterdam, maar is de winkels in de Van Oldenbarneveltstraat zijn zeker de moeite waard.

  • Als je over de Karel Doormanstraat loopt, passeer je de enorme Pathé Schouwburgplein megabioscoop en het Doelen Theater aan je linkerkant.
  • Laat jouw winkel opvallen op LeukeTip Lees meer.
  • Voorlopig De perfecte plek voor een speciaal kado.
  • Ook Flow Wonen Korte Hoogstraat is een leuke inrichtingszaak.

Winkels in de Markthal Rotterdam Naast allerlei speciale eetzaakjes die in de overdekte Markthal in Rotterdam een dakterrasje hebben, winkels van oldenbarneveltstraat rotterdam, zit er in de Markthal ook de leuke Kookwinkel Habitas. Hoe ga jij op pad. Je avontuur in Rotterdam is nu officieel begonnen. Openbaar vervoer naar de Van Oldenbarneveltstraat Rotterdam Je kunt de Van Oldenbarneveltstraat gemakkelijk bereiken door te lopen vanaf het Winkels van oldenbarneveltstraat rotterdam Station.

Openbaar vervoer naar de Van Oldenbarneveltstraat Rotterdam Je kunt de Van Oldenbarneveltstraat gemakkelijk bereiken door te lopen vanaf het Centraal Station. Bekijk de verschillende categorien of zoek in Alle Plekjes. Als je het station uitkomt steek je het Weena over en loop je naast het Manhattan hotel het winkelcentrum Central Plaza in om een kijkje te nemen bij de Coccinelle winkels Plaza 12 en .

Praktische informatie

In de zomer staan de mensen in de rij voor Rotterdam's prijswinnende Italiaanse ijs bij De IJssalon Meent 89a , waar een unieke Harley Davidson met ijs zijspan voor hun café staat geparkeerd. In deze schattige, kleine boetiek in de Pannekoekstraat vind je betaalbare high street fashion, mooie accessoires en coole gadgets. Winkels op het Beursplein in Rotterdam Wandel over het Beursplein links van de Koopgoot dat gedomineerd wordt door het enorme groen gekleurde World Trade Center.

Ook Flow Wonen Korte Hoogstraat is een leuke inrichtingszaak. Ook Flow Wonen Korte Hoogstraat is een leuke inrichtingszaak. Imagine by Kim In deze schattige, kleine boetiek in de Pannekoekstraat vind je betaalbare high street fashion, mooie accessoires en coole gadgets.

NUTTIG? MAAK REPOST!

Rating:4

Nieuw nieuws